Vissza a főoldalra

GARANCIA

Garanciális jótállás - IMPLANTÁTUMOKRA VONATKOZÓ GARANCIA - Termék garancia:

Mivel kiváló minőségű anyagokkal dolgozunk, implantátum gyártó cégeink közül a Nobel Biocare és a Alpha-Bio Kft. örökélet garanciát vállal az implantátumok anyagára. (Amennyiben az implantátum gyártási elégtelenség miatt eltávolításra kerül, a cég térítésmentesen új implantátumot biztosít. Ennek feltétele az implantátum eredetiségét igazoló gyártási szám, melyet egy matrica formájában az implant passba ragasztunk).

Szolgáltatás garancia: 
Amennyiben az implantátum a páciens önhibáján kívül eltávolításra kerül, a Nobel Biocare és a Alpha-Bio implantátumok esetén öt éven belül, egy alkalommal térítésmentesen, míg a Neo Biotech implantátumok esetén a műtéti költség 50%-ért az implantátumot újra behelyezzük, ha a páciens anatómiai adottságai lehetővé teszik. 

FOGPÓTLÁSOKRA ÉS TÖMÉSEKRE VONATKOZÓ GARANCIA:
- Implantációs és rögzített fogpótlások 5 év
- Kivehető fogpótlások 2 év
- Tömések 1 év 

A garancia érvényesítésének feltételei:
- A megfelelő szájhigiéniai protokoll betartása, mely magában foglalja a gondos otthoni szájápolást és a rendszeres professzionális tisztítást is.
- Az évenkénti kontroll vizsgálat (szájüregi vizsgálat kiegészítő panoráma röntgenfelvétellel).
- A kontrollvizsgálatok során javasolt kezelések elvégzése, a szájüregi egészség és a korábban elvégzett kezelés eredményének megőrzése érdekében. 

A garancia nem érvényes, amennyiben:
- Káros szokások miatt elváltozások alakulnak ki a szájüregben: fogak szorítása vagy csikorgatása, rossz szájhigiénia, dohányzás, alkohol és/vagy drogfogyasztás stb. Dohányzás esetén az implantátumokra, beültetett csontpótlóra és egyéb szájüregben végzett műtétekre semmilyen garanciát nem áll módunkban vállalni!
- A fogművet illetve a fogakat nem rendeltetésszerűen használják (ide tartozik a szándékos károkozás esete is) - balesettből eredő sérülések esetén.
- Más fogorvos munkája esetén, illetve, ha más fogorvos az általunk készített munkán módosításokat végzett - a kezelés időtartama, vagy az azt követő időszakban kialakult betegség miatti állapotromlás esetén függetlenül attól, hogy a betegség milyen eredetű. 

A garancia érvényesítésének helye és módja:
- A garanciális igényeket kizárólag előzetes időpont egyeztetés után, személyesen lehet bejelenteni a Margit krt. 5/A; 4.emelet 2/A telephelyű rendelőben, ahol az esetleges garanciális kezelések történnek.
- Az esetlegesen felmerülő utazást, illetve annak minden költségét a páciensnek kell vállalnia.
- Másik fogorvosi rendelőben vagy más kezelőorvos által elvégzett kezelések költségeinek megtérítését nem vállaljuk.