fbpx

Nem minden a fogakon múlik…

A mosoly csábít, a mosoly jó kedvre derít, ellenállhatatlanná tesz. Mégis mitől lesz igazán elbüóvölő? A hófehér fogak szabályos sora elegendő a tökéletességhez? Részben igen, hiszen ez az, ami elsőre szembetűnő – de egy virágszál sem lehet csodaszép a megfelelő táptalaj nélkül. E cikkünk ennek a résznek jár utána.

A szép fogak, – a fehér esztétika – nem az egyetlen ok a szép mosolyra, hiszen az ínynek is egészségesnek kell lennie! Ez a rózsaszín esztétika.

Az íny akkor egészséges, ha gyulladásmentes és kellő mennyiségű csont támasztja alá.

Ha nincs fogágybetegséged, egészséges az ínyed, akkor is érdemes a jövőre gondolni és elkerülni a későbbi megbetegedést. A rendszeres plakk kontroll és fogkő-eltávolítás rendkívül fontos a megelőzésben, hiszen elvégzésével a baktériumok nem tudnak megtapadni és gyulladást okozni.

Amennyiben fogágybetegséged van, gyorsan lépni kell, mert az ínygyulladás akár fogvesztéssel is járhat. A rendszeres fogkőeltávolítás mellett a gyulladt szövetek eltávolítását, azaz kürettázst is kell végezni. Így fenntartható a jelenlegi csont szintje és az időben megkezdett kezeléssel akár a fogak is megmenthetőek.

Korábban kihúzták a fogaknál jelenthet problémát a csont leépülése, ilyen esetben nehéz szép és tartós fogbeültetést végezni, de a korona esztétikus felhelyezése is szinte lehetetlen. Azonban ma már ez sem probléma, mert az Intelligens-csontszövet építéssel az elhalt csontszövetet élővé varázsolható! Ez a kezelés azonban nem csak esztétikai kérdés, hiszen a tartós és meglepetés mentes implantátum beültetés elengedhetetlen eleme. Mindemellett ezzel biztosíthatod, hogy hosszú távon is elbűvölő lesz a mosolyod, válassz bármilyen egyéb fehér esztétikai kezelést.

Mindannyiunk vágya a szép mosoly, hiszen a mosoly önbizalmat ad, boldogságot közvetít. A szép mosoly hozzásegít az ápolt és esztétikus megjelenéshez. Egy igazán szép mosolyra rápillantva mindenkiben ott Wow érzés.

De mégis mitől igazán szép egy mosoly? Hányszor tettük fel ezt a kérdést? Az ajkak, a fogak állása, mérete, színe, átlátszósága vagy éppen átlátszatlansága mind egyaránt hozzájárulnak esztétikai megjelenésünkhöz.  Napjainkban azonban nem kell belenyugodnunk abba az állapotba, hogy elégedetlenek vagyunk a mosolyunkkal. A mosoly tervezhető, a modern fogorvosi és szájsebészeti beavatkozásoknak hála, a fogak és az íny esztétikája alakítható.

A tökéletes mosoly megvalósításához válassz megfelelő szakmai segítséget, hogy sokáig boldogan és magabiztosan mosolyogj a világra:

Rendelőnkben minden esetben maximális alapossággal, a pácienseink igényei alapján tervezzük meg mosolyát. A szakorvosi csapatunkkal a Te igényeiddel összehangolva választjuk ki a legmegfelelőbb esztétikai és orvosi kezeléseket.

A legmodernebb technológiákkal, digitális tervezéssel és kivitelezéssel, professzionális anyagokból építjük újjá csontszövetedet, készítjük el fogpótlásod, varázsoljuk ismét szabályossá és fehéren csillogóvá fogsorod. Ezután már csak mosolyognod kell, illetve nem szabad megfeledkezned a rendszeres ápolásról otthon, és a professzionális tisztításokkal egybekötött kontrollokról sem.